Gradimo Tuzlu na savremeni način

//Gradimo Tuzlu na savremeni način

Gradimo Tuzlu na savremeni način

2022-04-07T15:36:53+02:007. travnja 2022.|Tags: |

Poziciju novog izvođača radova na tuzlanskom tržištu smo preuzeli s velikom odgovornošću. Iako je naša firma sarađivala s brojnim poslovnim subjektima, kao što su Ledo, Sarajevski kiseljak, Stanić i drugi, ovo je naš prvi stambeno-poslovni objekat u Tuzli i kao takav nam daje dodatni podstrek da sve radove dovedemo do savršenstva.

 

Na sve poteškoće i zahtjeve smo odgovorili u skladu s našim visokim standardima gradnje, a sve u cilju zadovoljstva krajnjeg korisnika, kupca stana. Stambeno-poslovni objekat Smart Residence ćemo završiti za nekoliko mjeseci. Trenutno je postavljena bravarija na objektu, a izvode se i mašinski, elektroinstalaterski, i vodovodni i kanalizacioni razvodi.  Uporedo se izvode radovi na vanjskom uređenju, tačnije na parkiralištu i raskrsnici. Na južnoj magistrali će biti izgrađena pristupna traka ka objektu, kao i semaforizacija.

 

U pametnom objektu, Smart Residence, ostalo je još nekoliko slobodnih stambenih jedinica. Ukoliko ste u potrazi za stanom u Tuzli, kontaktirajte prodajni tim ove novogradnje na +387 63 217 117 ili na prodaja@smartresidence.ba