O nama

/O nama
O nama2018-09-28T02:58:39+02:00

Građevinska tvrtka Tehnika doo jedna je od vodećih tvrtki u oblasti graditeljstva, prepoznatljiva kako na domaćem, regionalnom tako i na svjetskom tržištu. Tijekom više od 70 godina poslovanja tvrtka je stekla veliko iskustvo u gradnji objekata različitih namjena, u skladu sa najvišim stručnim standardima. Izrasla je u modernu tvrtku visokih poslovnih vrijednosti, bogate tradicije te velikim brojem uspješno završenih projekata iza sebe.

U svojoj grupaciji zapošljava veliki broj uposlenika čije iskustvo, poslovna etičnost i usredotočenost na dugoročno njegovanje kvalitetnih poslovnih odnosa Tehnici omogućava da se lako prilagođava pojedinačnim zahtjevima svojih investitora i klijenata, pri čemu stječe iznimno povjerenje u realizaciji projekata.

Tvrtka Tehnika d.o.o. svojim investitorima i klijentima nudi cjelokupnu uslugu, od projektiranja do potpune realizacije objekata. Poznata je po gradnji objekata visokogradnje svih namjena, poslovnih i javnih, stambene arhitekture, edukacijskih objekata, objekata za ugostiteljstvo, hotela, sve do najzahtjevnijih industrijskih objekata.

VIZIJA tvrtke je razvoj poslovanja kroz jačanje znanja vodečeg stručnog kadra, uz praćenje najnovijih trendova unutar poslovanja i naše djelatnosti te biti vodeća građevinska tvrtka u regiji, biti prvi
izbor našim klijentima i kupcima pri odabiru graditelja za njihove projekte.

Misija – značajno pridonositi građevinskoj djelatnosti uz brigu o okolišu i zajednici u cjelini.

Snagu naše tvrtke čine naši ljudi u međusobnom povjerenju i poštovanju kako interno tako i prema trećim stranama Investitorima, naručiteljima te svim poslovnim suradnicima, na najvišem nivou jer za nas to
predstavlja najbitniji dio poslovanja i projekcije naše budućnosti.

STRATEGIJA JE BITNIJA OD TRENUTNE ZARADE! Misija kojom se vode svi naši zaposlenici vodeći se svim gore ranije navedenim načelima međusobnog povjerenja i poštovanja svih sudionika našeg djelovanja i poslovanja.

U našim građevinskim poduhvatima smo vođeni idejom da efikasno, brzo i uz vrhunski kvalitet udovoljimo zahtjevima naših investitora.

Pri svemu tome surađujemo sa brojnim domaćim i inostranim dobavljačima materijala i opreme, kao i provjerenim i kvalitetnim kooperantima pri izvođenju specijalizovanih građevinskih radova. Osnovne vrijednosti kompanije su izvođenje radova u skladu sa preuzetim rokovima i dogovorenim kvalitetom, te kontinuirana komunikacija sa naručiocem projekta u cilju eventualnih nepravilnosti koje se mogu javiti tokom
izvršenja dogovorenog posla. Kompanija je od svog osnivanja u stalnoj ekspanziji sa tenzijama ka daljem razvoju poslovanja.