Uvodimo inovacije na tržištu novogradnje

//Uvodimo inovacije na tržištu novogradnje

Uvodimo inovacije na tržištu novogradnje

2022-05-12T14:44:08+02:0010. svibnja 2022.|Tags: |

U Tehnici ne gradimo samo prostore za stanovanje, nego i sigurnost, udobnost, efikasnost, funkcionalnost, ekološku osviještenost i još mnogo toga više, i to je ono što Smart Residence izdvaja od ostalih objekata. Upravo zbog toga nam je velika čast biti dijelom ovog projekta, raditi na njemu i širiti svoju mrežu kooperanata. Zahvaljujući konstantnom trudu i zalaganju našeg tima, predstavljamo ozbiljnu konkurenciju na tržištu, čije su ideje i inovacije objeručke prihvaćene u oblasti novogradnje.

Uskoro će na čitavom objektu biti postavljena Alubond ventilirana fasada, za koju nam je, zbog specifičnosti same proizvodnje i ugradnje, trebalo više vremena nego za prosječnu fasadu. Kad su u pitanju radovi unutar objekta, završeno je malterisanje na trećem i četvrtom spratu, a estrih je završen na četvrtom spratu. Elektroinstalaterski, vodovodni i kanalizacioni razvodi su završeni, a razvodi grijanja su gotovi na četvrtom spratu i trenutno se rade na trećem i drugom.

Parkiralište se trenutno priprema za asfaltiranje, nakon čega ćemo intenzivirati radove na raskrsnici. Potporni zidovi na vanjskom uređenju su skoro svi završeni.

Iz Smart Residence prodajnog tima su nam javili da su skoro sve stanove prodali. Ukoliko želite kupiti stan u ovom fenomenalnom objektu, za kojeg garantuje i naša firma, obratite se prodajnom odjelu na +387 63 217 117 ili na prodaja@tehprojekt.ba.