Smart Residence – impresivan novi prikaz objekta u izgradnji u Tuzli

//Smart Residence – impresivan novi prikaz objekta u izgradnji u Tuzli

Smart Residence – impresivan novi prikaz objekta u izgradnji u Tuzli

2022-03-11T14:52:56+01:0011. ožujka 2022.|Tags: , |

Tehnika d.o.o. je firma koja posluje već 75 godina i iza sebe ima veliki broj profesionalno realiziranih projekata. Neki od naših trenutno otvorenih gradilišta su: Turističko naselje MAJ II, LDC Fero-Term Rovinj i Kornatska, te porodične vile Mali Maj u Poreču.

Kada je u pitanju Bosna i Hercegovina, već nekoliko mjeseci predano radimo na pametnom stambeno-poslovnom objektu Smart Residence u Tuzli. Rukovodstvo gradilišta čine tri mlade, ali izuzetno stručne osobe, koje su svoje znanje dokazale angažmanom na nekoliko prethodnih projekata. Na gradilištu dobro uigrana ekipa radi vrijedno i užurbano, kako bi što prije osposobili objekat za useljenje.

Za nekoliko mjeseci će biti završen Smart Residence, te smo povodom toga, pripremili impozantan 3D prikaz objekta. Na 3D prikazu možete vidjeti koliko smo pažnje posvetili detaljima, te kako smo svaki centimetar iskoristili tako da ne ispunjava samo zahtjeve estetike, nego i funkcionalnosti. Ovakav pristup radu imamo na svim gradilištima i upravo je to razlog zbog kojeg smo sve više zastupljeni na tržištu i zbog kojeg je Tehnika na putu da postane prvi izbor za gradnju u regionu.