Tehnika d.o.o., glavni izvođač radova na projektu punionice mineralne vode Sarajevskog Kiseljaka

//Tehnika d.o.o., glavni izvođač radova na projektu punionice mineralne vode Sarajevskog Kiseljaka

Tehnika d.o.o., glavni izvođač radova na projektu punionice mineralne vode Sarajevskog Kiseljaka

2020-08-06T12:23:59+02:0013. srpnja 2019.|

„Tehnika d.o.o. Kiseljak je glavni izvođač radova na projektu punionice mineralne vode investitora Sarajevski Kiseljak dd u gradu Kreševu pokraj Sarajeva.

Projekt gradnje i stavljanje u pogon nove punionice na površini od 30.000 m² značajno će povećati proizvodne kapacitete poduzeća te omogućiti proizvodnju negazirane prirodne mineralne vode, aromatiziranih voda i sokova.

Cjelokupna investicija u projekt tvornice Kreševu iznosi oko 20 miliona KM, a planira se zapošljavanje 30 radnika, koji će proći posebnu obuku za rad na novim proizvodnim linijama.

Proizvodne linije bit će pravljene po posljednjim tehnološkim trendovima u ovoj oblasti i obuhvaćat će najmoderniju proizvodnu opremu. Kao i inače, i u novoj tvornici će se voditi proizvodni procesi uz poštovanje visokih ekoloških standarda i načela održivog razvoja.

S novom tvornicom “Sarajevski kiseljak” ulazi u proizvodnju nove kategorije proizvoda, negazirane prirodne mineralne vode. Proizvodi s linije u Kreševu bit će namijenjeni kako domaćem tako i ino tržištima.

Proizvodnja negazirane prirodne mineralne vode počet će ove godine, dok je početak proizvodnje aromatiziranih voda i sokova planiran za narednu godinu.“