Novo u ponudi! – Stambeno-poslovni objekt Kiseljak

//Novo u ponudi! – Stambeno-poslovni objekt Kiseljak

Novo u ponudi! – Stambeno-poslovni objekt Kiseljak

2018-10-16T12:07:02+02:0016. listopada 2018.|

Cijenjeni kupci s ponosom Vas obavještavamo da tvrtka Tehnika d.o.o. Kiseljak počinje sa izgradnjom novog, atraktivnog i funkcionalno isplaniranog stambeno-poslovnog objekta u centru Kiseljaku na lokaciji Podastinje, u ulici Obala hrvatske mladeži. Trenutno najatraktivnija lokacija u Kiseljaku, u mirnom i sigurnom kraju okruženom zelenilom te rijekom Lepenicom, svojim lokacijskim i infrastrukturnim prednostima garantira mjesto ugodnog življenja i sigurne investicije. 
U neposrednoj blizini objekta planirana je izgradnja sportsko-rekreacione zone u vidu parka, šetališta i sportskih terena od strane Općine Kiseljak. 
Objekt se sastoji od 70 stambenih jedinica koje se nalaze na 5 katova podijeljenih u dvije odvojene lamele. Svaka lamela je isplanirana sa zasebnim stubištem, liftom te vanjskim požarnim stubama. Ispred objekta isplanirana su 54 parkirna mjesta. Površine stanova kreću se u rasponu od 31m2 pa sve do 87m2 podijeljenu u dvosobne, trosobne pa cak i četverosobne moderno projektirane i komforne jedinice najviših standarda izgradnje. U gradnji se koriste prvoklasni materijali, najsuvremenije tehnologije građenja te vrhunska preciznost završnih radova. 
O kvaliteti najbolje govori preko 70 godina iskustva u izgradnji objekata širokih namjena na prostorima cijele Europe i svijeta te mnogobrojni uspješno realizirani projekti iza nas. 
Početak izgradnje objekta planiran je za 12/2018. godine, dok je završetak gradnje i useljenje planirano za 12/2019. godine.

Za sve informacije vezano za prodaju stojimo vam na raspolaganju.
Kontakti ureda prodaje:
Tel. +387 63/217-117
e-mail. prodaja@tehnika.ba

Direktno nam se možete obratiti svakim radnim danom od 08-16h u našim uredima na adresi:
Tehnika d.o.o. Kiseljak
Ul. Kraljice mira bb (u glavnom parku Sarajevskog kiseljaka).

Veselimo se Vašem dolasku,

Vaš Tehnika Team.