Novogradnja u srcu Tuzle

//Novogradnja u srcu Tuzle

Novogradnja u srcu Tuzle

2022-01-21T13:50:39+01:0017. studenoga 2021.|Tags: , |

Na objektu Smart Residence u Tuzli završavamo armirano-betonske radove. Trenutno izvodimo radove na krovnoj ploči, na koju je planirano postavljanje termoizolacije, geotekstila i riječnog šljunka, a sve u cilju zadovoljenja visokih standarda i sprječavanja bilo kakvih naknadnih šteta. U pitanju je ravni krov koji ispunjava postavljene estetske zahtjeve. Uporedo se radi zidanje vanjskih zidova, kako bi sve bilo spremno za postavljanje Alubond ventilirane fasade, prve takve u Tuzli i šire. Zbog blizine pumpe, gradi se i protupožarni zid visine 4m.

Uporedo s objektom, radovi se izvode i na parkiralištu. Teren parkirališta je zahtjevan i užurbano se radi na njemu, kako bismo preduhitrili snježne padavine, tako da svakodnevno kamioni prevoze desetine kubika zemlje.

Napredovanjem građevine, širi se i obim posla, te u naš tim često zapošljavamo nove ljude, različitih profesija. U pitanju su osobe koje svoj posao obavljaju profesionalno, te su dovoljno marljive i ambiciozne da shvataju važnost ovakvog projekta.