Uskoro završavamo stambeno-poslovni objekat Smart Residence u Tuzli

//Uskoro završavamo stambeno-poslovni objekat Smart Residence u Tuzli

Uskoro završavamo stambeno-poslovni objekat Smart Residence u Tuzli

2022-07-26T08:57:40+02:0026. srpnja 2022.|

Moto naše firme, koji je ujedno i zvijezda vodilja svake naše konačne poslovne odluke, je: Strategija je bitnija od trenutne zarade! Naravno, sastavni dio ove strategije je poslovna etika. Nikad ne odvajamo etičnost od profitabilnosti, nego se trudimo uskladiti ih, kako bismo doprinijeli dugoročnom uspješnom poslovanju.

Prošle godine smo bili novo lice na tuzlanskom tržištu i već na samom početku gradnje smo se isticali insistirajući na pridržavanju svih pravila struke. U kratkom roku uspjeli smo steći povjerenje svih učesnika u projektu. Zadovoljni investitori i kooperanti su širili dobar glas o nama, tako da smo odnedavno firma koja diktira standarde i unosi novitete na tržište.

Uskoro završavamo stambeno-poslovni objekat Smart Residence u Tuzli, u naselju Medenice. U pitanju je novogradnja s poslovnim prostorima i 30 stambenih jedinica. Trenutno se na objektu obavljaju završni unutrašnji radovi, a na parkingu je ostala još jedna dionica puta za asfaltiranje.

Prodajni tim iz Tehprojekta, jednog od naših investitora, nam je javio da je ostalo još samo nekoliko stanova, dostupnih za kupovinu. Možete ih kontaktirati na prodaja@tehprojekt.ba.